Over Barbara Smit

Ik help je graag zichtbaar te worden!

 

Waarom?

Mensen zichtbaar maken. Daar draait het bij mij om. Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om niet gezien te worden. Om niet te kunnen zijn wie je bent. Om je belemmerd te voelen jezelf te zijn en te uiten. Ik struggelde hier lange tijd mee. Totdat ik behoorlijk tegen mezelf aan liep. Ik besefte dat mijn gedachtes en gevoelens niet de waarheid waren, maar een overtuiging van mezelf! Na 5 jaar zelfhealing en soul-searching help ik nu anderen om zichtbaar te worden. Met behulp van mijn sterke intuïtie, hoog sensitiviteit en reading achtergrond ontwerp ik logo’s, huisstijlen en maak ik persoonlijk afgestemde tekeningen en sjaals. Jouw zichtbaar maken zoals je bent, jouw terugbrengen naar jouw ware natuur, jouw laten stralen. Dat is de drive die gewoon in mij zit. Iets wat ik ‘moet’ doen. Vanuit mijn hart en ziel.

Persoonlijk afgestemde logo’s en huisstijlen

Ik geloof er echt in dat een logo, huisstijl of de kleding die je draagt echt bij je moet passen. Ieder persoon is uniek en mooi van zichzelf. Een logo of huisstijl moet persoonlijkheid uitstralen. Juist dit gaat je helpen om voor je eigen bedrijf de mensen aan te trekken die geïnteresserd zijn in jouw werk of hetgeen wat je aanbiedt. Daarom vind ik het belangrijk dat de visuele uistraling van jouw bedrijf overeenkomt met wie jij bent.

Persoonlijk afgestemde sjaals

De textielcollecties die ik maak ontstaan vanuit dezelfde achterliggende gedacht: ik wil de eigenheid en oorspronkelijkheid van een persoon zichtbaar maken. De collecties zijn allemaal bedoeld om jezelf terug te brengen naar jouw ware ‘natuur’, degene wie je echt bent. De sjaals zijn bedoeld om te dragen als reminder hieraan.

 

Alles wat ik maak is puur en persoonlijk.

Alles wat ik maak is puur en persoonlijk. Wil je geen doorsnee ontwerp, maar een ontwerper die verder kijkt. Een ontwerper die echt de intentie heeft om jou een ontwerp te geven dat bijdraagt aan jouw persoonlijkheid. Ben je op zoek naar persoonlijk design met een verhaal en betekenis? Hou je van een mix tussen kunstzinnig en design? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik help je graag om jezelf zichtbaar te maken aan de wereld!

 

Afgeronde opleidingen:
Willem de Kooning Academie: Bachelor of Design grafisch ontwerp & autonome kunst
Grafisch Lyceum: afstudeerrichting Grafisch Vormgeven