Intuitive drawings

Wil jij ook in het bezit komen van een persoonlijk voor jou gemaakte tekening?

De tekening wordt gemaakt aan de hand van een reading. Een beeld van jouw meest pure zelf wordt in deze intuïtief afgestemde tekening gevangen. Hoe zie jij eruit als je leeft vanuit je volste potentie, vanuit wie jij bent? Wat heb je er voor nodig om dat te bereiken? Of waarom lukt dat nu nog niet? Vragen waar je zelf het antwoord niet op kunt vinden, kunnen tijdens een reading gelezen worden. De tekening geeft jouw richting om je eigen pad te volgen en verlangens waar te maken.

 

Een tekening om elke dag naar te kijken, 
als motivatie, als richtgever, om jouw eigen pad te volgen en om bij weg te dromen.

 

Consult
Energie is overal. Ik kan jou energie lezen ook al zijn we geografisch op totaal verschillende plekken. Wil jij graag eerst persoonlijk contact voorafgaand aan de reading en het maken van de tekening? Dat kan, dan maken we een afspraak.

 

Er is er maar één zoals jij

De tekening is uniek! Er worden twee exemplaren afgedrukt: één voor jou en één voor mijn portfolio. Anderen kunnen jouw tekening niet kopen, tenzij jij daar toestemming voor geeft.

 

Wat krijg je?
Je krijgt de tekening thuisgestuurd op A4 formaat op een mooie dikke kwaliteit papier. Wil je het resultaat als kunst aan de muur ? Tegen bijbetaling wordt het afgedrukt op hoog kwalitatief aluminium (dibond) of plexiglas. De reading krijg je uitgeschreven op A4formaat.

 

Wat zijn de kosten?
Het laten maken van deze persoonlijke afgestemde tekeningen heeft een waarde van €369,- Tijdelijk zijn de kosten slechts €197,- Geldig tot 17 maart 2017.
Een ontmoeting voorgaande aan het maken van de tekening kost €75.00.
Prijzen zijn inclusief BTW.

 

Collectie
Naast de persoonlijke tekeningen zijn er ook losse tekeningen te koop op A4, A3 of A1 formaat. Kosten vanaf €49,-